Annonse

STOLTE HUSEIERE

Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker! Dennis og jeg har kjøpt hus, og det føles ubeskrivelig godt å vandre rundt i vår splitter nye bolig… Bokstavelig talt. Huset er bygget i 2019, og det har ikke bodd noen her tidligere… Og nå står vi her – i DRØMMEBOLIGEN – hvor vi skal skape et hjem.

Dette hadde jeg aldri trodd for bare et par år siden… At vi skulle klare å nå dette store målet. Eller… Jeg har jo en tendens til å aldri gi meg, og få det som jeg vil med pågangsmot og stå-på-vilje. Men det er liksom noe ganske uoppnåelig med hus… En svær enebolig… Er ikke det bare sånn som godt voksne folk klarer å slå kloa i? Nå føler jeg meg mer voksen enn noen gang, og jeg gleder meg så mye til tiden fremover. Vi kommer til å få det så magisk her, og vi skal gjøre alt vi kan for at Falk skal få det trygt og godt i sitt nye hjem. Her har han masse boltreplass, og til og med en jevngammel nabo! Dette skal bli så hinsides vidunderlig!

Da vi først begynte å snakke om den store boligdrømmen, var vi enige om én ting… At vi ville ut av Oslo-kjernen, men likevel ikke lenger bort enn ca 45 minutter med bil. Det var vår maxgrense, og det aller viktigste var selve huset. Heller det enn beliggenhet, så lenge området var barnevennlig og naboskapet godt. Og da det fineste huset i hele verden dukket opp i Drammen, var valget enkelt… Dette MÅTTE vi ha. Etter visningen satt vi nemlig med den samme følelsen, at dette huset var alt vi kunne drømme om pluss litt til. Og Drammen? For en magisk by. Jeg liker Drammen skikkelig godt, og gleder meg til å bli en skikkelig Drammenspatriot. Det har skjedd mye her i løpet av de siste årene, og at byen har tatt seg opp er det ingen tvil om. Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med elvebyen, og til å utforske en hver krik og krok. Klyp meg i armen – er dette ekte livet???

Nå skal vi feire at drømmen har gått i oppfyllelse, og så skal vi ta fatt på et nytt og magisk kapittel i livet vårt. Det er nå det begynner, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig!

Annonse