Annonse

STOP AND SMELL THE ROSES

God morgen ♥

Ordtaket over her er virkelig sant men for meg helt umulig i disse hektiske tider.

«Stop and smell the roses» er et fint budskap rundt det å faktisk stoppe opp og nyte øyeblikket.. Det som skjer her og nå.. Jeg prøver å være flink til å si dette til meg selv ved flere anledninger, spesielt nå når det er så mye som skjer.. Jeg har nemlig en lei tendens til å glemme å stoppe opp. Til å suge til meg inntrykkene av alt det fantastiske som skjer i livet mitt, men det er dessverre vanskeligere enn man skulle tro. 

Mye av grunnen til dette er nok bloggen. Den krever sitt, og kommer alltid i første rekke. Alltid! Jeg er mer opptatt av å ta bilder av det jeg driver med enn å faktisk være tilstede, og dette er noe jeg faktisk blir skikkelig deprimert av til tider. Jada, jeg har valg det selv og ELSKER det jeg driver med. Jeg elsker jo dere, det å skrive til dere og det å oppdatere dere hver eneste dag, men fy søren.. Jeg kan ikke huske hvordan det føles å bare være tilstede uten å tenke på at det skal dokumenteres i etterkant. 

Hvordan føles det, egentlig? Å bare være?  

Jeg har ved flere anledninger oppfordret dere alle til å bruke tid på å nyte livet og leve i nuet. Jeg vet jo hvor innmari viktig det er, men for å være helt ærlig glemmer jeg å gjøre det selv. Jeg må faktisk love meg selv å ta meg sammen, for jeg vet at det ikke hjelper å se tilbake på bilder fra alt det fantastiske som skjedde i slutten av tyveårene, hvis jeg faktisk ikke husker noe fra det. Jeg vil huske hvordan det var.. 

«Stop and smell the roses«

Every day!

Gotta run.. Skal ut å kjøpe flere roser.. 

Annonse