Annonse

STOR FORANDRING MED SMÅ GREP

Annonse: Poster Store

Halleluja – det er en ny poster-butikk in town. En skikkelig bra en også, skal jeg fortelle dere… Denne butikken har alt pluss litt til, og produktene? Vel, her snakker vi kvalitet til fingerspissene.

Som dere vet er jeg en rastløs sjel som elsker forandring. Men jeg kan ikke fortsette å shoppe interiør hver gang jeg er giret på et annet uttrykk her i heimen. Jeg kan vel heller ikke male alle vegger med det samme jeg blir lei, haha, selv om et par malingsstrøk er lang bedre enn å shoppe nytt.

Derfor elsker jeg hvor enkelt man kan oppnå en ganske stor forandring, ved å bytte ut bildene på veggene. Og da Poster Store tok kontakt og lurte på om jeg ville gjøre et samarbeid, sa jeg selvfølgelig ja!

Jeg scrollet meg gjennom side etter side på jakt etter gull, og gullet skulle jeg finne under deres egen side med inspirasjon. Dette er helt genialt, man kan nemlig klikke her, og bla seg gjennom utallige lekre bildevegger som Poster Store har satt sammen. Deretter er det så enkelt som å legge alle produkter i handlekurven, og vipps så er plakatene med rammer på vei til deg. Her trenger man altså ikke å måle opp og pønske ut hvilke ulike størrelser man trenger for å fullføre veggen – denne jobben tar nemlig Poster Store seg av. Hurramegrundt – dette forenkler prosessen så til de grader!

Etter at jeg fikk dilla på grønne planter, har jeg sånn generelt sett vært mer giret på å gjøre det mer grønt her hjemme. Og da jeg kom over denne bildeveggen, var jeg solgt. Alle produktene ble lagt i handlekurven, og det tok ikke lange tiden før de fant veien til nærmeste postkontor.

Og det beste av alt? At selve plakatene ikke kommer rullet sammen, slik at de nærmest er umulig å få lagt i ramme. De kommer flatpakket, og er av en såpass god og tykk kvalitet, at de er en fryd å ramme inn. De tar seg så utrolig bra ut på veggen, og jeg er så fornøyd. Nå skal jeg bare male den blå veggen grønn (HE HE), og deretter henge opp de resterende bildene på den store veggen i stuen. Dette tror jeg blir superfint!

  

Det grønne gjør meg glad! Grønt er skjønt, og en vennlig farge som signaliserer ro, natur, og balanse. En god og nøytral farge som gjør oss umiddelbart mer avslappede, og derfor passer den også ypperlig i stuen hvor man skal finne roen og nettopp slappe av…

Best av alt er at dere får alle postere bortsett fra «selection-variantene» til minus 30% rabatt, ved å oppgi rabattkoden kristin30. Sjekk ut det store og rålekre utvalget her!

Nå blir det middag i heimen, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig kveld. Håper mandagen har behandlet dere bra ♥

Annonse