Annonse

STORE KONTRASTER

En riktig god søndag, skjønne venner!

Håper dere har hatt en fantastisk helg, og at dere hadde en vidunderlig 17.mai-feiring! Skal si tidene forandrer seg, gitt… I hele 8 år har jeg invitert jentene mine til champagnefrokost på årets beste dag, og hvert eneste år har vi kost oss glugg ihjel med god mat, noe godt i glasset og litt action på dansegulvet. Da jeg utbrakte en skål i fjor, ropte jeg samtidig hurra for denne fantastiske tradisjonen vår som aldri ville ta slutt. Vel… He he! Plutselig skjer livet…

Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier sett for meg at jeg året etter skulle feire 17.mai i Stavanger. Med en liten baby. Og med svigers. Og med barnetog på Hundvåg. Hva i alle dager, liksom? Dette var jo ikke planen, men fy søren… Jeg må innrømme at dette er en av de beste 17.mai-feiringene noen sinne. Totalt annerledes, men herlighet så fint. Fine, lille familien min.

Det var så vidt jeg fikk på meg bunaden, haha. Beltet kunne jeg bare glemme å få igjen, men heldigvis var det mulig å utvide det med noen gode centimeter. Jeg er langt ifra tilbake til min opprinnelige fasong, og jeg elsker det. Jeg elsker de ekstra kiloene, jeg elsker kvapsemagen, og jeg elsker at det fortsatt går an å se at jeg har gått gravid. Jeg har aldri følt meg finere på 17.mai… Med litt trang bunad og barnevogn foran meg – det blir ikke bedre!

Stavanger viste seg fra sin aller beste side. Sol fra blå himmel, nydelig temperatur og rett og slett perfekt 17.mai-vær. Vi startet dagen med barnetog her på Hundvåg, før Dennis, Falk og jeg dro videre til lunsj hos en av Dennis’ bestekompiser. Her ble det jaggu et lite glass med bobler på ho mor også, før vi vandret ned til sentrum. For en fantastisk by Stavanger er når solen skinner… I hvert fall på en dag som denne når stemningen er så god! Vi tuslet litt rundt i byen før vi møtte mine vidunderlige svigerforeldre, og noen av deres venner til nydelig middag på Konserthuset. Fantastisk mat – enda bedre selskap. Dette ble definitivt en knakende bra avslutning på dagen.

Det ble mange inntrykk for lille minien vår også, og mange nye mennesker å hilse på. Han var naturligvis dagens lille store midtpunkt, og sjarmerte både store og små i senk. Vi var alle helt kjørt på slutten av dagen, så det å krype ned i sengen etter kveldsammingen var helt magisk. Her snakker vi store kontraster, ass… Fra høy partyfaktor og promille, til sliten mamma med ømme brystvorter, haha. Livet er fint!

Hvordan var deres 17.mai-feiring i år, fininger?

Klem i fleng

Annonse