STORT INTERVJU I VG HELG

Happy søndag, verdens beste lesere ♥

Beklager dårlig oppdatering i går. Jeg hadde jo store planer om å titte innom i løpet av ettermiddagen, men timene fløy forbi! Og det er jo gjerne det som skjer når man koser seg glugg ihjel. Som jeg nevnte i går var det både duket for 2-årsdag, men også for en hemmelig babyshower for en av mine gode venninner som venter tvillinger. Herlighet som vi har jobbet for å ikke avsløre oss, og for å komme opp med noen sjukt gode dekkhistorier for at hovedpersonen ikke skulle fatte mistanke! På et tidspunkt var vi så rå på løgnen at jeg oppriktig trodde på den selv, haha.

Jeg var ikke hjemme før nærmere ti i går kveld, og da var jeg så kake at jeg kapitulerte på sofaen med det aller siste sjokoladekakestykket og VG Helg. I helgens utgave har jeg nemlig klart å snike meg inn på hele 6 sider!

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg hadde blitt intervjuet av den samme journalisten som gjorde portrettintervjuet med meg i fjor? Nå er i hvert fall intervjuet på trykk, så grab med deg VG i løpet av dagen om dere vil lese, eller les det her. Jeg synes dette ble en veldig fin sak, og som dere kanskje skjønner handler den om graviditeten, at jeg mistet den ene tvillingen, og hvordan Dennis og meg har taklet det å gå fra å være frivillig barnløs til å plutselig skulle bli foreldre.

At det bare er 55 dager igjen til termin er helt vanvittig. Det er jaggu ikke lenge til livet vil bli totalforandret, og jeg er så spent på hvordan dette kommer til å gå. Plutselig er han her… Lille minien vår!

Flere av jentene endte opp på byen i går, så nå skal jeg straks hente Betty som har sovet hos en felles venninne, og ta henne med på en liten lunsj før hun reiser tilbake til Køben. Jeg er spent på å høre hvordan formen hennes er, hehe… Jeg kan jo søren meg ikke huske hvordan det er å være hungover, haha! Sees senere, fininger ♥