STORY TIME: MIN FØDSELSHISTORIE

Mine fine ♥

Jeg har delt fødselshistorien med dere tidligere gjennom tekst, men i dag kliner vi til med story time på YouTube, hvor vi tar dere gjennom de 68 timene på Ullevål.

Som jeg nevner i videoen – og som jeg har sagt tidligere – å føde er det råeste jeg noen sinne har gjort! Jeg føler det er altfor mye negativitet knyttet til en fødsel, og at alle skrekkhistoriene som finnes der ute bidrar til at altfor mange kvinner får fødselsangst. Det er nesten som at det er en konkurranse om å ha det jævligst mulig! Ja, selvfølgelig gjør det vondt å presse et lite menneske ut av høna, men fy fader – dette er kroppen skapt for. Og milliarder av kvinner har gjort dette før oss. Hvorfor skal ikke akkurat du eller jeg klare det?

Jeg var selv livredd for å føde, helt til jeg fikk en kommentar fra en leser som skrev at jeg måtte glede meg. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant. What? Glede seg til fødsel? Kunne det være mulig å se frem til noe sånt? Jeg ble brått supergiret. Tenk at det ikke skulle mer til, enn kommentar fra en leser!? Vi trenger definitivt flere positive fødselsistorier med fokus på hvor rå kvinnekroppen er… Kroppen vår som faktisk er i stand til å gjennomføre en fødsel. Det er faktisk helt vanvittig!

Nå skal vi på fest, og gjett om vi gleder oss. Blir bare et par timer, riktignok, men det holder, haha.

Klem fra oss