STRANDLIV I HOVEDSTADEN

Dette deilige landet vårt, altså… Det er ikke langt man må reise før man kan kjenne sand mellom tærne, og nyte en lat ettermiddag med bølgesus og sjøutsikt. Det finnes så mange perler midt i hovedstaden, og en av dem finner man ute på Snarøya.

I dag hoppet jeg i bilen og plukket opp Ida, Mia og Setare, før vi suste videre til Halden Brygge for litt ettermiddagskos i det varme været. Gradestokken viste 32 varme da vi parkerte bilen rundt klokken 18, og da passet det perfekt at det var noe lettskyet. Vi renner jo bort her borte, men likevel skal det myyye til før jeg bader. Jeg hater å bade – spesielt i sjøen, og føler meg som den eneste i hele verden som ikke er giret, haha. Er det bare meg? De tøffe venninnene mine hoppet selvfølgelig uti – mens pensjonisten ble sittende i skyggen mens hun knipset ivrig med kameraet. Nørd, ass!

Åååh, for en sjukt deilig dag! To dager på rad nå, har vi hengt sammen vi jentene, og det har gitt meg så mye glede og energi. Jeg har virkelig tidenes beste venninner, og føler meg som verdens heldigste som har så mange fine mennesker i livet mitt. Nesten fulltallig to dager på rad – det er jaggu ikke verst! Men i en perfekt verden hadde vi klart å få til en todagers med alle i den herlige gjengen vår ♥ Det får bli i løpet av sensommeren, når fellesferien er over.

Nå skal Dennis og jeg spise en altfor sen middag… Timene har bare flydd fra meg i dag, så derfor ble det også et fryktelig sent blogginnlegg. Alltid bak skjema… All day, every day… Haff!

Har dere hatt en fin dag, skjønninger?