Annonse

STUEN FÅR EN NY MAKEOVER

Annonselenker: Jotex / Ellos

Hehe… Det er ikke lenge siden vi ga stuen et nytt løft. I fjor høst ble veggene malt mørkeblå, i tillegg til at jeg fikk på plass en rustoransje herlighet av en sofa i velour. Det ble så fint, og vi følte begge at vi endelig fikk skapt et rom vi begge elsket. Nå – ett år senere – har vi en liten i hus. Og når han begynner å bli større og en aktiv liten krabat, finnes det vel ikke noe mer uegnet enn møbler i velour, haha. Så… Dette satte mine kreative tanker i sving.

Jeg kom nemlig over en ny sofa – i slitesterkt materiale, selvfølgelig – som jeg bare elsker! Og så kom jeg over et rålekkert putetrekk i terracotta- og rosatoner. Og vipps, så ble jeg supergiret på nok en makeover i stuen vår. Terracotta er en rålekker farge, og nå kjenner jeg på behovet etter å lysne stuen et par hakk. Dette tenker jeg å gjøre ved å male den ene veggen med kalkmaling i Rustikk Terracotta, mens den andre ved siden av kjøkkenbenken skal få en lysere farge, som f.eks. Savanna Sunset som dere ser under her. Jeg drømmer om et fluffy, lyst og superdeilig teppe på gulvet, og pynteputer i lyse grønn- og rosatoner.

Sofa her // Fluffy gulvteppe her // Lys grønn pute her // Mønstret pute her // Rosa leopardpute her // Lyserosa puter i 2 pk. her // Rosa lenestol her

Jeg elsker denne sommerlige fargepaletten, og alt jeg vil er å få kjøpt maling ASAP, og deretter sette i gang. Når jeg først får lyst til å gjøre en forandring, skal det ikke mange dagene til før jeg er i mål. Nå gjelder det bare å overtale Dennis, haha! Men at vi må ha ny sofa er det i hvert fall ingen tvil om, for smårollinger og velour er som sagt en litt dårlig kombo.

Hva synes dere? Hadde det biltt fint her hjemme med en fargepalett bestående av lys rosa, terracotta og duse grønntoner?

Annonse