Annonse

STYLECONNECTION BEGJÆRT KONKURS!

Åhåj…

Nå må jeg bare trekke pusten ekstra dypt, og innse én gang for alle at jeg har hatt altfor mange baller i luften den siste tiden. Jeg har sagt dette til dere ved flere anledninger, og dere vet like godt som meg at jeg er ustrukturert og i ovrkant ambisiøs. Jeg prøver å drive business, samtidig som jeg prøver å «redde verden», og i dag skulle jeg jaggu få bøte for at jeg setter alle andre først, og at jeg samtidig prøver skape noe unikt.

Om noen går rundt og lurer på hva som er den ultimate dårlige starten på dagen, kan jeg fortelle så mye som at jeg sitter på fasiten, for det er nemlig når dagen starter med ubesvarte anrop samt SMS fra en journalist i Dagens Nærlingsliv, hvor du blir kjent med informasjon om at selskapet ditt er begjært konkurs. Det er nok vanskelig å sette seg inn i situasjonen om man ikke driver eget selskap, men la meg bare beskrive det som svært ubehagelig. Man kan jo få magesår av mindre…

StyleConnection er min lille baby, jeg har kjempet så inn i granskauen hardt for å komme dit jeg er i dag, og det er ikke til å stikke under en stol at det å drive egen business, designe klær, og drive nettbutikk er et eneste gigantisk pengesluk. Til nå har det å realisere mine drømmer kostet meg nærmere 3.000.000 kroner – det uten en eneste investor, og til tross for et såpass høyt beløp, er resultatet på bunnlinjen ilrødt. Jeg tjener ikke en krone, men jeg trøster meg med en viten om at man sjelden tjener penger  såpass kort tid etter oppstart. Man skal ha is i magen og stålkontroll over økonomi, for det tar ofte opptil 5 år før man begynner å tjene noe på egen produksjon.
135398_600

Alt dette skyldes kommunikasjonssvikt med regnskapsfører, og en Gjelsvik som har hatt i overkant mye på agendaen. Jeg har fått snakket med Skatt Øst, og beløpet som måtte betales for å slukke denne brannen, og for å stoppe denne konkursbegjæringen, er nå betalt. Dette gjør at jeg i denne omgang kan få pulsen tilbake til normalen, men det hindrer ikke DN i å lage en spennende sak på mandag. Jeg ser for meg overskrifter som «Styleconnection begjært KONKURS«, eller kanskje «Toppblogger begjært konkurs«, og nå ønsket jeg rett og slett å komme journalisten i forkjøpet, sånn at dere ikke skal få helt sjokk på mandag. Det må være gøy for en journalist å skrive skandalesak, eller hva? Jeg regner med en slik sak generere en haug av klikk!

StyleConnection er enda ikke slått konkurs, denne brannen er slukket, og de hundretusenvis av utestående beløp til kemneren er betalt. Gründerlivet er så inn i granskauen tøft, skal jeg fortelle dere. Det går på psyken løs å skulle operere med regninger til staten, pålydende flere hundre tusen kroner, men ikke pokker om jeg gir slipp på babyen min riktig enda. Med det samme vi får lokalene på plass, skal vi få kontroll og struktur på hele businessen, og jeg er så takknemlig over at Christian er med på laget, og at han skal hjelpe meg å få kontroll. La oss kalle han økonomi- og strukturdirektør, så skal jeg konsentrere meg om den kreative og litt mer kaotiske biten. Det er nemlig umulig for meg å takle begge deler…

Måtte denne fredagen bli bedre for dere enn for meg… Heldigvis skinner solen!

Jeg elsker dere ♥

Annonse