STYLECONNECTION EXCLUSIVE

Hei igjen, skjønnheter ♥

Guess what?? 

Jeg har lenge tenkt på å gi enda mer tilbake til dere, og har lekt litt med tanken om et slags lite samfunn hvor jeg kan ble bedre kjent med dere. En slags plattform som ikke bare er blogg men noe enda mer og personlig, hvor jeg får en tettere nærhet til dere, og hvor dere kan bli kjent med både hverandre og meg. Dette blir nå en realitet, og de som ønsker har nå muligheten til å bli medlem i StyleConnection Exclusive, som er en helt hemmelig gruppe, hvor jeg kommer til å dele enda mer fra min hverdag. 

Dette vil bli et lukket nettsted, hvor du som medlem vil kunne få se ukentlige videoer og tekster som ikke publiseres på bloggen. Du vil kunne få gleden av å motta bl.a goodiebags, eksklusive konkurranser, rabattkoder, eksklusivt innhold, samt meetups fra tid til annen. Dette er bare noe av det du kan vente deg, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli kanongøy! 

Jeg kommer til å kjøre på med en prøveperiode på 3 måneder i første omgang, og prisen for å bli medlem er 145,- per måned. Det er selvfølgelig ingen binding, og du joiner så lenge du måtte ønske. 

Høres ikke dette sjuuukt festlig ut? Altså? Jeg hopper rundt i stuen her, rett og slett fordi jeg er så sinnsykt giret, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med dere. Alle som blir medlem innen søndag får muligheten til å vinne en fantastisk dag sammen med meg hvor vi går på spa sammen, hvor vi får servert noe godt i glasset, og hvor kvelden avsluttes med en deilig middag her i Oslo. 

Bli medlem HER. Jeg gleder meg max!

SMASK