Annonse

STYLECONNECTION GOES LA

OMG!!!

OMG, OMG, OMG!

Gjett hvem som skal til LA om noen få uker da, og GJETT hva som kommer til å skje under oppholdet? Hold fast, folkens..

Jeg stikker søren meg ned til en av mine soleklare favorittdestinasjoner for å møte de fantastiske damene bak online magasinet 2minutter, som skal ta bilder av neste kolleksjon som nå er i produksjon. CAN YOU FØKKING BELIEVE IT? Jeg har siden jeg gikk i gang med å realisere drømmene om egen kolleksjon, drømt om en shoot rundt omkring i deilige Los Angeles, og nå skjer det for pokker. Nettbutikken kommer til å bli freshere enn noen gang, med skikkelige feelgood vibber fra bl.a Venice og Santa Monica. Jeg er så giret atte hjelp, og selvom Dennis er en fantastisk flink fotograf, er det ikke feil at vi nå tar det hele til et mer profesjonelt nivå, hvor en dreven og råflink fotograf står bak kamera. Dennis blir selvfølgelig med på moroen og skal få gleden av å skute noen behind the scenes-pics som han er så himla god på, så vi gleder oss stort begge to. 

Halleluuuuja, dette blir helt RÅTT, og det ser man på bildene under her. De fleste bildene er tatt av fotografen Mariann som står bak 2minutter, og jeg oppfordrer alle til å ta en titt på den superinspirerende instagrammen hennes. Makan! Blir dette bra, eller blir dette bra??

Ingen ord i denne verden kan beskrive min enorme begeistring, og nå har jeg egentlig aller mest lyst til å bare pakke kofferten og begynne å lade opp til avreise. Wuuhuuuu så GØY! 1 år siden sist jeg var i LA, jaggu på tide å dra tilbake.. Haha!

Men folkens, det er fredag for pokker. Hva er planene for kvelden? Skal noen av dere ut og shake litt på bootyen, eller blir det for det meste fredagstaco og gullrekken på TV? 

LOVE YOU ALL 

Annonse