Annonse

STYLECONNECTION LAUNCH PARTY

Hallaisen fra Gardermoen ♥

Nå sitter vi her og koser oss med et glass hvitvin, mens vi samtidig begynner å kjenne på reisefeberen og sommerfuglene i magen. Vi skal til New York for pokkeeeer, og jeg tror egentlig ikke at det gikk sånn skikkelig opp for oss før nå nettopp. Haha! 

Vi gleder oss så ubeskrivelig mye til å oppleve alt hva denne fantastisk spennende byen har å by på, og jeg gleder meg max til å oppdatere dere underveis. Hurraaaa!

Jeg lovet dere noen bilder fra lanseringsfesten, og nå har jeg endelig fått tilgang på dem alle sammen. Bare synd at de ligger i en dropbox, at de tar altfor mye plass, og at jeg er altfor utålmodig når det kommer til å klikke seg inn på den ene linken etter den andre, i håp om å finne noen blinkskudd fra torsdag. Haha! Det er enda flere bilder på lager, men jeg tenker at vi bare begynner med det her, så legger jeg ut resten av dem i et eget album på Facebooksiden min.. Høres ikke det greit ut? Giddalausheten lenge leve. Mohahaha.. 

Alright.. Pictures fra torsdag!

Denne kvelden her, ass! Fy flate for en FANTASTISK kveld, og jeg vil igjen takke alle som var med på feiringen, til mine fantastiske lesere, til mine herlige venner, til kjæresten, foreldre, og selvfølgelig mine samarbeidspartnere. Jeg hadde aldri klart dette uten dere, og ingen ord i denne verden kan beskrive hvor stor pris jeg setter på dere alle sammen. Tusen takk for at dere er verdens beste folk. 

Da stikker vi.. Sees i New York, deilige mennesker ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse