Annonse

STYLECONNECTION LOVES O’NEILL

Happy Friiiidaaaaaay, superstars ♥

Det er fredag, det er helg, det er sol, og jeg hadde i dag til min store glede et møte med de superskjønne chicksa på O’Neills HQ på Høvik. Takk guuuud for at jeg hadde en skikkelig god unnskyldning til å komme meg til helsikkens ut av den uinspirerende sonen på kjøkkenet, for at jeg fikk skravlet litt med jentene, og samtidig tatt en titt på kommende kolleksjoner. Jeg løp rundt i de herlige omgivelsene med kameraet og bare «Yessass, blogginnhold delux«, og har gledet meg siden jeg dro fra møtet til å vise dere noen fargerike fredagssnaps. Juuubiiiii!

Her er altså en liten smakebit av dagen min så langt, og om ikke lenge skal jeg møte Pay som skal hjelpe meg med noen bilder til et litt festlig prosjekt som dere skal få se mer av senere i dag. Yey! 

Jeg sitter forøvrig ute hos mamsen og hygger max med kaffe og fredagsprat, før jeg suser videre. Sosial og herlig fredag det her!

Hva driver dere med i dag da, og har dere noen spennende planer senere? 

LOVE YOU ALL ♥ 

Annonse