Annonse

STYLECONNECTION LOVES YOU

Happy Sunday, Rockstars ♥

Jeg var ikke mye rockestjerne i går, skal jeg fortelle dere, for når man ikke har vært ute på byen på en stund glemmer man litt hvordan det gjøres. Bursdagsfeiringen var magisk, etterhvert hoppet vi i en taxi, og da vi ankom the final destination kicket alkoholen og festlighetene inn for fullt. Jeg ble altså så dritings sånn helt plutselig, og tilbragte de første minuttene på dass. Med hodet godt plassert over doskålen, før jeg snek meg unna med rennende mascara og håret til alle kanter. Altså.. Jeg følte jeg var tilbake i tenårene hvor vi som regel aldri hadde kontroll på alkoholinntaket, og la meg bare si en liten ting til.. Jeg var faen meg hjemme litt over midnatt. Skjønner dere? Ikke akkurat mitt mest stolte øyeblikk, for å si det sånn. 

Dennis stod klar og tok meg i mot, før han hentet vann og hjalp meg med å få av meg den altfor trange buksen som jeg aldri hadde fått av alene. I dag kom det også frem at jeg i går kveld etter min hjemkomst både facetimet og snappet med venninnene mine som lå hjemme på hver sin sofa, så det er jo alltid interessant å få noen historier om hva som ble sagt og gjort. Hhaahah, jeg dør!

Nok om min pinlige opptreden i går, og over til det jeg egentlig skulle formidle.. Innimellom går det liksom sånn skikkelig opp for meg at jeg faktisk har lansert min egen kleskolleksjon, og det er jo egentlig forbanna STORT! Og så sjekker jeg hashtaggen #styleconnection på insta, og så blir jeg så lykkelig og ekstremt stolt. Jeg blir altså bare så glad av å se dere fine, herlige mennesker iført kolleksjonen min, og da må jeg bare få lov til å si tusen, tuusen takk til dere som backer meg, som handler, og som kommer med feedback og fine ord. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, så i dag tenker jeg å feire både StyleConnection og dere, med en aldri så liten rabatt i butikken. Er det litt gøy eller? 

I dag og helt frem til onsdag får dere altså 25% rabatt på ALLE varer ved å ta i bruk rabattkoden StyleConnection når dere kommer til kassen, og det er vel noe å rope hurra for, er det ikke? Jeg blir jo så giret, og håper dere finner noe som faller i smak til en enda finere pris ♥

Nå skal jeg prøve å freshe meg opp litt og komme meg ut i frisk luft. Brunch med jentene står på menyen, og det skal gjøre skikkelig godt, kjenner jeg. Hvordan har dere hatt det i helgen, og hva er planene for dagen? 

LOVE YOU så mye at det gjør VONDT!

Annonse