Annonse

STYLECONNECTION PHOTOSHOOT

Ojojoj FOR en dag! Hektisk, men sattaaan så fin! 

Vi ramlet akkurat inn døren etter denne fotosjuuuten som jeg har snakket så mye om, og bildene er awesome! Tenk da, fininger? Snart åpner søren meg butikken min.. MIN butikk, med MIN kolleksjon! Det begynner å gå opp for meg nå, og dette er stort. 

Jentene som har lekt supermodeller i dag er noen av mine fantastiske venninner, og det er et absolutt must for meg. At modellene er «ekte» mennesker med ulike kroppsfasonger, som faktisk stiller opp fordi de elsker kolleksjonen og fordi de synes det er gøy. Ikke noen modeller som er leiet inn fra et modellbyrå som kun gjør det for pengene. Ingen av oss jentene har noen som helst modellerfaring, men hva pokker skal vi med det etter.. Det er jo når man ikke har snøring på hva man driver med, de ekte følelsene kommer frem. Halleluja! 

Her kommer litt behind the scenes materiale fra shooten, og jeg håper dere liker det dere ser!

Wæææææ, jeg gleder meg sånn til å åpne butikken!!! Gjør dere? 

Nå skal jeg sitte og legge inn alle varer i webshoppen, så det sier seg selv at jeg kommer til å bli sittende noen timer. Phu! Og dere? Jeg har bestemt meg for å åpne på mandag.. Dette er rett og slett fordi at det kan oppstå noen tekniske problemer helt i oppstartfasen, og da er det viktig at teknikerne er på plass og at de ikke har tatt helg. Håper dette høres like bra ut i deres ører som i mine, for på mandag darlings.. På Mandag SKJER det! 

Love you ♥

Annonse