Annonse

STYLECONNECTION

God lørdag, deilige dere ♥

Mamma og Jon svipper snart innom her, og deretter skal jeg kjøre dem ut til Gardermoen. De skal til Spania i en hel måned, og jeg er sååå misunnelig og samtidig glad på deres vegne. Mamma blir litt bedre i formen når hun befinner seg i litt varmere strøk, og selvom det ikke er 30 grader der nå, er det likevel varmere enn her og bedre temperatur for mamsen min. Den sykdommen, altså.. Måtte den brenne!!

I går svippet jeg innom Dennis på jobben, rett og slett fordi jeg trengte blogginnhold og en fotograf som kunne hjelpe meg litt, så da stjal jeg litt hjelp fra Dennis i lunsjen. Han er så god som hjelper meg når det trengs, så i går hoppet jeg på trikken med superfett hår, hendene fulle av poser med styles fra StyleConnection, sånn at mannen kunne knipse litt bilder til denne bloggen. Haha, jada.. Jeg er litt nørd, men en av mine viktigse oppgaver som blogger er jo faktisk å komme med innhold, så da må man gjøre det man kan for å skape noe spennende. 

Jeg skal forresten svare alle som har stilt spørsmål i innlegget jeg postet i går, og så må jeg samtidig bare takke for alle gode ord og fine tilbakemeldinger, og jeg elsker å høre at dere liker kolleksjonen like godt som meg. Det er jo en vanvittig investering dette her, jeg har jo satset alt jeg eier og har på dette, og når man styrer hele biksen helt alene, er det naturligvis mange utfordringer som dukker opp underveis. 

Noen ganger bommer jeg på størrelser, andre ganger er det andre ting som ikke er helt som det skal være, men jeg lærer underveis, og det er jo det som er så gøy. Jeg ser at mange lurer på hvor ofte det kommer inn nye styles i butikken, og hadde jeg hatt flere millioner å bruke på dette, hadde det kommet inn 4 fullverdige kolleksjoner i året.. Siden jeg ikke er såpass godt stilt økonomisk må jeg lage nye klær etterhvert som jeg tjener penger, så derfor kommer det nye varer litt sånn etterhvert. Håper det funker fint så langt, for målet er å kunne produsere enda mer og enda mer sesongbasert, men det å produsere egne klær er ikke billig, så jeg får gjøre så godt jeg kan med de midlene jeg har.

Alright.. Mamma og Jon står utenfor så nå må jeg løpe. 

Skravles senere, skjønninger! Og dere? Genseren jeg har på meg over her kommer i butikk neste uke. GLED DERE!!!

LOVE YOU ALL 

Annonse