Annonse

SUDDENLY STAVANGER

HEHE! 

Vet dere hva? Hele denne dagen fløy jo forbi uten at jeg i det hele tatt hadde tid til å tenke på blogg. Jeg bestemte meg nemlig for å overraske Dennis i Stavanger, og hoppet på et fly i halv syv tiden. Jeg kom frem etter forsinkelser, UTEN koffert, men sjukt spent på å se reaksjonen hans da jeg skulle vandre inn på Beverly i 21draget! Jeg var faktisk skikkelig nervøs og småstresset, men trasket inn i baren med tidenes glis om munnen og bare , «hei baby» og han bare «hæææææ??» Åh! Vi smilte begge to, råklinte over baren og hadde mest lyst til å bare dra rett hjem, MEN..

Søndagsvakten på Beverly kødder du ikke med, så jeg sitter altså her i skrivende stund med altfor mange alkoholholdige enheter foran meg og hygger i eget selskap frem til Dennis er ferdig på jobb! Assååå… Du får det faen ikke gøyere enn hva du lager sjæl, og jeg har det bare SÅ gøy! Meget mulig grunnet de deilige venninnene mine der hjemme som har underholdt meg på FaceTime og sms, og jeg har faktisk bare sittet som DEN NØRDEN her på barhjørnet og kost meg GLØGG med underholdningen fra både de der hjemme og selvfølgelig god musikk fra DJ’en! FOR en søndag! Helt ulik alle andre, haha! 


Jeg snek meg altså inn i baren, UTEN koffert, sant? Dere skjønner at jeg er koffertløs, aka sminkeløs, parfymeløs, intimservietterløs, laderløs, barberhøvelløs og klesløs frem til I don’t know, men hvem pokker bryr seg.. Prøvde å få kontakt med lost luggage for litt siden, og kapret i stedet for bagasjen DETTE bildet som dere ser over her, av kvelden i Stavanger. Nei, dere… NÅ er jeg lykkelig!!!! 

Snakkes i morgen.. Da skal jeg vise dere noe GØY!

SMASK

Annonse