Annonse

SUMMER BRUNCH

Happy Tuesday ♥

Deilig at mandagen utgår denne uken, og at vi bare starter rett på tirsdag. Uken er kortere, solen skal skinne så langt værmeldingen rekker, agendaen er full av herlige avtaler, og best av alt er at kjærligheten kommer til hovedstaden. Lykke! 

Jeg tror jeg glemte å fortelle dere at jeg stakk innom Vixens sommerbrunsj før jeg møtte jentene på Dattera på lørdag, og siden det nettopp dumpet noen bilder fra eventet ned i mailboksen, tenkte jeg selvfølgelig å vise dere noen snaps fra denne trivelige sammenkomsten. Temaet var Italia, rosévinen fra Masi fikk humøret på topp, nydelig opera fikk omtrent tårene til å trille, og stemningen var sånn generelt ekstremt god. Jeg er jo vanligvis ikke den som er ivrigst når det kommer til bloggevents, men når Vixen arrangerer er det alltid intimt, superhyggelig og ikke i nærheten av så overfladisk som slike events ofte kan være. Fantastisk!

– De fleste bildene er tatt av fotograf Kristoffer Myhre

Etter litt hyggelig mingling med enda hyggeligere folk, gikk rosévinen rett til topps og jeg satt en slags dansende kurs mot Dattera for enda mer skåling og dansing.. Dette har jeg fortalt dere alt om, så da tror jeg heller at jeg bare får gå tilbake til jobb samt den helsikkens høye bunken med regninger, og bare sette i gang med alt som ligger foran meg. HE HE!

Hvordan har dere det i dag? Er dere frisk og rask og klar for en ny uke? Når tar dere sommerferie, forresten?

Klem i fleng ♥ 

Annonse