Annonse

SUMMER CITY SUMMER LOVE

Lykke ♥

Et ord som beskriver alt.. Den siste uken, gårsdagen.. Jeg er så lykkelig om dagen! Jeg har verdens beste venner, verdens beste kjæreste, sommeren har aldri vært finere eller varmere for den saks skyld, og livet er generelt helt sinnsykt godt om dagen. 

Som jeg nevnte for dere hadde Dennis og jeg en fantastisk date på Tjuvholmen i går, og i tillegg til å få i oss god mat og vin, fikk vi vandret litt rundt i solfylte Oslo. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet, og her kommer en stemningsrapport fra gårsdagen. 

Åh!

Kjærleiken, ass.. Herreguuud som jeg gleder meg til å bli samboer med denne deilige mannen, for jeg vil vandre rundt sånn som dette hver eneste dag ♥ Ble det litt mye kliss nå? Haha, sorry ass, men jeg er bare så himla forelsket, og det må jeg liksom bare dele det med dere. Hehe.. 

Hvordan har helgen vært så langt da, darlings? Har dere hygget? 

LOVE LOVE ♥

Annonse