Annonse

SUMMER DENIM & BRIGHT COLOURS

Yo sweethearts ♥

For min del, er søndag den store nettsurfing-dagen, og jeg kan ligge timesvis i sofakroken, og scrolle meg side opp og side ned for å hente inspirasjon og for å bruke opp alle pengene mine. For joda, jeg finner jo alltid noe jeg har lyst på, og spesielt på søndager. Litt pussig det der, men jeg tror det henger litt sammen med at man synes så fryktelig synd på seg selv på en såpass stusselig dag, og da er det lov til å unne seg noe nytt. Noen flere som føler det sånn? 

Inzpire.me, som jeg har fortalt dere om tidligere, elsker jeg å bruke masse tid på å finne superfreshe produkter, for så å lagre dem i ulike ønskelister som har fått et eget navn, og deretter bestille. Den er så genial den tjenesten, og øverst på ønskelisten er nå disse produktene på bildet. Wedgesene klikket jeg akkurat hjem, og herlighet som jeg gleder meg til å motta pakken i posten. Var de ikke kule? Si ja. Hehe. 

Kan ikke dere også opprette en profil inne på Inzpire.me, sånn at vi kan følge hverandre? Det er jo så kjekt å følge med på hva andre liker, og ikke minst inspirerende. Plutselig dukker det opp nye produkter man ikke hadde funnet selv, og det er jo dødsgøy. Sjekk gjerne ut profilen min HER, for å finne lister som «Denim Fever«, «Neon Wanties«, «Bikini Heaven«, og «Summer Cravings«. 

Hva gjør dere på i dag da, hotties? Fyllesyk og jævlig, eller frisk og rask? 

SMASK ♥

Annonse