Annonse

SUMMER GAMES

Herlighet for en morsom kveld jeg hadde i går! Min første tur ute med jentene etter fødsel ble en stor suksess, og jeg kommer definitivt til å leve lenge på denne lørdagen her. Stine og Mia var de kreative damene bak gårsdagens festivitas, og inviterte til noe som vi håper vil bli en ny tradisjon, nemlig Summer Games.

Her ble vi delt inn i to lag, hvor vi deretter skulle gjennom ulike oppgaver og øvelser. Kanskje dere fikk med dere storyene jeg la ut på Instagram i går? Der fikk dere se oss i action, og det ble mildt sagt mye latter da vi skulle gå løs på stafetten, haha. Gud bedre så funny!

Stillingen var ganske så jevn med en liten ledelse til laget vårt, men etter en vrien quiz måtte vi innse at slaget var tapt. Søren heller! Bedre lykke neste år, haha. Dessuten vanket det noen rolige shots til taperlaget, så det var ikke så synd på oss likevel. Etter at vi var ferdige med lekene, satte vi kursen mot sentrum. En liten tur ut på byen stod på planen, før jeg takket for meg og dro hjem til guttene mine. Det var helt fantastisk å være ute med en gjeng fine damer, og jeg er så glad for at jeg klarte å være 100% til stede, og at jeg ikke var bekymret for hvordan det gikk der hjemme. Jeg er jo så trygg på Dennis, og vet at han har full kontroll, så i går fikk jeg et deilig avbrekk og skikkelig «me-time» .

Det er så deilig at det er rød dag i morgen… Vi fikk liksom en ekstra lørdag, så nå blir det film og smågodt helt til vi sovner. Perfekt søndag, spør du meg ♥

Hvordan har helgen behandlet dere, vakre venner? Og til dere med barn… Når var dere klare for å ta en tur ut, etter at dere ble mamma?

Annonse