SUMMER MEMORIES – AUGUST

Heisann hoppsann, skjønninger ♥

Da var det vel på tide med siste del av sommeroppdateringen jeg har gående. Etter å ha laget sammendrag fra hele sommeren, innser jeg faktisk hvor sinnsykt hektisk jeg har hatt det, og ikke minst hvor vanvittig bra denne sommeren har vært, og jeg ser tilbake på sommeren med et stort smil om munnen. FOR en sommer!

I begynnelsen av august var jeg fortsatt i Spania, jeg prøvde å være bittelitt sporty, og jeg fikk satt ekstra stor pris på de siste dagene i SYDEN ved å bare nyte, slappe av og spise god mat. Da jeg kom hjem stod Copenhagen Fashion Week for tur, og Betty, Stine og jeg satt kursen mot København for å ha tidenes gøyeste helg. Solen strålte fra skyfri himmel og vi koste oss gløgg ihjel, på tross av at jeg ble bl.a en telefon fattigere. Det var tid for bursdagsfeiring med verdens beste venner, og feiringen kunne ikke blitt bedre. Jaggu ikke dårlig å få Bacardi med på festen, og i tillegg endte jeg opp med en helt egen Bacardi flaske med navnet mitt på. GØY! Den står fortsatt uåpnet, og jeg har ingen planer om å åpne den heller. Hehehe!

Det var tid for et råkult Noisy May event hos Bestseller, det var tid for enda en bursdag da fineste Setare skulle feires, og det var rett og slett bare en måned fyllt med godstemning. Det var også endelig mulig for meg å avsløre min deltakelse i Robinsonekspedisjonen, og herreguuuud så deilig det var å kunne fortelle dere hvor jeg egentlig hadde vært, og hvorfor jeg hadde vært litt fraværende på bloggen. Åh, FOR en lettelse sier jeg bare. Makan!

Været var upåklagelig i hele august, og jeg kan ikke huske noe annet enn strålende solskinn hver eneste dag. Jeg fikk jo også denne måneden endelig hagemøbler på plass, og selvom de først kom til sin rett på slutten av sommeren, kunne ikke tidspunktet passet bedre. Sommeren har vart i en evighet, og har ladet batteriene såpass mye opp at jeg nå er mer klar for høst enn det jeg noen gang har vært tidligere. Nå kan høsten bare komme, og denne sommeren går inn i historiebøkene som en av de beste noen sinne. Lykke!

Hva med dere, skjønninger? Hvordan var deres august?

Digger dere, og ønsker dere alle en strålende dag ♥