SUMMER MEMORIES – JUNE/JULY

Hei igjen, verdens beste lesere ♥

Jeg har endelig kommet meg hjem, og formen blir bare dårligere og dårligere. Det verker i kroppen enda mer nå enn i morges, og nå begynner galskapen fra i går å bli synlig på kroppen. Den ene armen er full i blåmerker, jeg har et oppskrapet kne, en nakke som ikke takler brå bevegelser, og de svarte hullene er fortsatt helt svart.

Jeg får noen glimt av headbanging på dansegulvet, at jeg på et tidspunkt satt helt naken på do, siden jeg tross alt hadde på meg badedrakt, UTEN en slags åpning. Det hadde jeg jo virkelig ikke tenkt på, og på et tidspunkt da himmelen snurret litt ekstra mye rundt, føltes det tydeligvis mest naturlig å bare ta av både skjørt og badedrakt da jeg måtte på toalettet. Takk guuud for at jeg faktisk husket å låse døren, og jeg tør ikke tenke på hvor store vanskeligheter jeg hadde hatt med å forklare situasjonen. Hahahah! FY for et syn det der må ha vært. Makan! 

Jeg tenkte nå å komme med andre oppsummering fra den spennende sommeren som nå er forbi, og denne gangen tar jeg for meg juni og juli…

Juni… Måneden hvor jeg lurte dere trill rundt. Måneden hvor jeg var stuck på en øde øy, uten å vite hvordan det gikk der hjemme, uten å lese en eneste kommentar fra dere, og uten å ha en anelse om hvordan det gikk med bloggen. Selvom jeg visste at både Belinda og Betty ville ta godt var på den og hjelpe til alt de kunne, var det fortsatt en del av meg som var nysgjerrig og bittelitt nervøs. I tillegg satt jeg flere mil unna, i solsteiken uten mat, og kjempet for å overleve. Hehe. Helsiken for et sinnsykt opplegg, og i dag er det bare én uke til det smeller. Noen som gleder seg til å se, forresten?

Juni og juli var altså noen hektiske, deilige og spesielle måneder, og det var også tid for både den storslagne ELLE-festen, en tur til Stavanger hvor det aktive nivået ble høyere da Dennis og jeg entret Preikestolen. Sommeren var i full gang, og etter en tur til nydelige Rosendal, var det tid for å sette kursen mot Spania. Der ble vi værende i ca. en måned, og denne Spania-turen satt vi hver eneste dag og dagdrømte om, da vi var strandet i et slags helvete på Robinson-øyen! I tillegg til at solen sto høyt på himmelen både i Spania og hjemme i Norge, var det duket for bryllup da nydelige Tonje giftet seg med sin kjekke Per, og stemningen i Bergen kunne ikke blitt bedre. Det var tid for venninnekvelder og byturer, og jeg ser tilbake på disse to sommermånedene med et smil om munnen. En mer crazy sommer kommer jeg nok neppe til å oppleve, og jeg sitter igjen med et lass av deilige minner. 

Hvordan var deres juni og juli? Noen fine turer, minner eller historier dere vil dele med meg?

Minner forresten om at det enda ikke er for sent å delta i konkurransene HER og HER, for å stikke av med en flott premie. Vinneren av iPhonen annonseres i morgen, og vinneren av et valgfritt produkt hos Neomania, annonseres på onsdag. 

Skrives senere, skjønninger ♥