Annonse

SUMMER MEMORIES

HE HE!

Tross gode råd fra dere i går skjedde det igjen. Vekkerklokken ringte halv syv, jeg så på den, skrudde den av, følte meg relativt våken og egentlig klar for å stå opp, men så la jeg meg ned igjen på puten.. Ble liggende bittelitt siden jeg tenkte det var lurt med 5 minutter til under den varme dynen, og så.. TRE timer senere våknet jeg i full panikk.. Like forbanna på meg selv som i går, så joda.. Sånn går no dagan! Pokker altså. 

Frokosten har vandret fra kjøleskapet og ned i magen, og jeg har brukt den siste tiden på å bla meg tilbake i sommerarkivet. Høsten har for alvor slått seg til ro her i Oslo, noe som egentlig ikke er så rart siden vi tross alt har kommet oss noen dager ut i oktober. Det blir kaldere for hver dag som går, og på slike dager hvor man sitter inne med et pledd over seg og titter ut på et guffent vær, er det ingenting som er bedre enn å se tilbake på varme og sprudlende sommerminner. 

Denne sommeren her har virkelig vært TIDENES beste sommer! Den tok aldri slutt, satt tidlig i gang, og her er et deilig sammendrag av mine sommermåneder ♥


I mai gjorde sommeren sitt inntog, og det var tid for en fantastisk start på en fantastisk sommer. StyleConnection ble lansert med et heidundrandes brak på BLÅ, hvor lokalet var fylt til randen av herlige mennesker som bidro til en minnerik og perfekt kveld. Noen få dager senee satt Bettyen og jeg kursen til New York, hvor vi kunne nyte en himmelsk uke i spennende omgivelser, før Dennis og jeg dro videre til idylliske Rosendal. Det var også duket for hyttetur i Valdres med bergensgjengen, og mai måned kunne ikke blitt bedre!


Regnet det i juni i det hele tatt? Jeg tror søren meg ikke det, og for å være ærlig kan jeg ikke huske en eneste dag med dårlig vær i løpet av sommeren. Juni var magisk men også veldig hektisk, og begivenheter som min kusines utdrikningslag i Bergen, ELLE- og Universal sommerfest, samt Musikkens Dag gjorde juni til en ekstremt festlig måned. Det var også tid for TV-innspilling og masse is i det nydelige været, samt grilling, coctail-kurs og karaokenight med de fine jentene mine. 

Åh! Juli.. Det var på tide å pakke kofferten og dra nedover til SYDEN. Før avreise hadde vi StyleConnection fotosjuuut, og det var omsider tid for åpningsdag av nettbutikken. FOR en nervepirrende dag! Vi spratt champisen på terrassen til mamma og Jon i Spania, og feiret åpningen med Tonje og Co på kvelden. Etter fine og late dager på hytten i Albir dro Dennis og jeg videre til Ibiza, hvor vi koste oss gløgg i vidunderlige omgivelser. I tillegg til max hygge i Spania ble det også tid til en jentetur til Kragerø i strålende sol, og et par runder med øl og bowling fikk vi også skvist inn i juli. Perfekt!

August.. Deilige august! I tillegg til score voksenpoeng ved å finne frem fiskestangen og sette kursen mot Nøklevann, ble det også tid til 24 timer i London i forbindelse med lanseringen av SOBAZAAR. Jeg hadde bursdag som ble feiret tre dager til ende, både i Bergen med den fine bergensgjengen, og i Oslo med de herlige jentene mine. Det nærmet seg tiden hvor Dennis skulle flytte til Oslo, som resulterte i altfor mange turer på IKEA. Dennis klikket mens jeg var i himmelen, og leiligheten gjennomgikk en aldri så liten makeover. Jeg startet å skrive en sexspalte som har kommet for å bli, og jeg fikk omsider et sunnere forhold til det å blogge. Blogge når man ønsker og har innhold, ikke fordi man føler man må! Jeg skrev innlegget «Et liv basert på statistikk«, og fikk en mindre stresset hverdag tross mye på agendaen. Deilig!

Herreguud for en magisk og fargerik sommer, og herreguuud så fort den farte forbi. Jeg kan ikke tro at det bare er to måneder til desember og julekaos, men før den tid skal jeg heldigvis kjenne mer sol og varme på kroppen. Selvom jeg elsker julen er jeg ikke helt klar enda, men etter hjemkomst fra både LA og Marokko er jeg sikker på at jeg lengter etter julemusikk og julestrømpe. Haha!

Fininger.. Nå er jeg spent! Hva er deres beste sommerminne?

LOVE LOVE ♥

Annonse