Annonse

SUMMER MINT

Hei igjen, fininger. 

Jeg er i skikkelig sommermodus om dagen, og det er kanskje ikke så rart siden jeg befinner meg på stranden på denne tiden, om bare én uke. Siden jeg absolutt ikke skal sprade rundt i tykke jakker og strømpebukse, har jeg nå klikket hjem noen nye sommerfavoritter til garderoben, og disse produktene skal selvfølgelig bli med til Hawaii. 

Mint er jo en nydelig farge, men siden jeg synes den fort kan bli litt for søt for min smak, kommer jeg til å røffe den opp med en kul snapback og Converse. Snapbacken på bildet finner jeg dessverre ikke linken til meg jeg kommer nok til å erstatte denne med den nye sorte fra Junkyard (her), som jeg hadde på meg i dag. I tillegg er det sorte skjørtet fra TopShop, som dessverre ikke leverer til Norge, men de andre produktene er på vei til meg. Hurraaa!

1. Ermløs denimskjorte fra Blend HER 2. Mintfargede lave Converse HER 3. Shades fra Le Specs HER 4. Ringer fra Nelly HER 5. Topp fra Only HER 6. Skjørt fra TopShop, tilsvarende HER 

Jeg fikk akkurat en superhyggelig middagsinvitasjon, så nå skal jeg oppover til fineste Stine, få i meg noe mat og nyte en hyggelig kveld. Hva skal dere i dag da? Noe spesielt eller bare slappe av i heimen? 

SMASK ♥

Annonse