Annonse

SUMMER MUST HAVES

Hei igjen, superstjerner ♥

Jeg har hygget meg sånn i dag ute hos mamsen og Jon.. Alltid en fryd å tilbringe litt kvalitetstid med dem, og nå har jeg på toppen av det hele funnet frem bunaden til mormor som endelig skal bli min. Det er den fineste bunaden i hele verden, og slår både min bergensbunad og alle andre bunader ned i støvlene. Vi snakker sognebunad, og jeg gleder meg sånn til å vise den frem på 17.mai. 

For en deilig tid vi går i møte.. For en deilig tid generelt! Solfylte dager, lyse kvelder og en ny sommer som nærmer seg med stormskritt. Jeg gleder meg sånn, spesielt til å kle meg opp i hvite herlige kjoler som jeg skal kombinere med fjær i håret og solbriller på nesen. Hver eneste vår går jeg til innkjøp av nye hvite favoritter til garderoben, og under her kommer noen superskjønne must haves til sommeren. 


//Inneholder annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER

ÅÅåååå.. Jeg vil ha alle sammen, haha!

Nå skal jeg suse hjemover og fyre opp grillen. Dennis og jeg skal kose oss med litt god mat før han reiser til Stavanger i kveld, og når han drar skal jeg omsider få orden i heimen. Det er virkelig på høy tid!

Hva står på planen for kvelden, fine venner?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse