Annonse

SUMMER MUST HAVES

Happy 2.pinsedag ♥

Disse fridagene, ass! ELSKER dem, og jeg har ligget og sovet helt til nå med skikkelig god samvittighet. For første gang på veldig lenge, tror jeg. Haha! 

Vi setter om ikke lenge kursen mot stranden, men før den tid er det på tide å komme med en liten summer must have/wanties liste til dere, som flere av dere også har etterlyst. Sommeren er tiden for å finne frem de fresheste bikinier og det mest fargerike tilbehøret. Det er tiden for å drikke endeløse mengder med sangria, kline i solnedgangen, danse til solen står opp, og gjøre hjemmet sommerlekkert med dekorativt tilbehør og lekre blomster. Det er tiden for å kle seg opp i en sval og deilig hvit kjole, tiden for sneakers og solbriller, og generelt bare tiden for å NYTE med store bokstaver. 

Under her er elementer jeg ikke kan leve uten gjennom sommeren. Noe som faller i smak  hos dere? 


1. Fargerike sneakers HER2. En denimskjorte rundt livet eller som jakke når solen går ned er alfa omega HER 3. Fyll håndleddene opp med masse fargerike og freshe armbånd HER 4. Solbriller som skiller seg ut gjør soldagene gladere HER5. Sandaler med leopard detaljer blir perfekt til sommerkjolen HER 6. Sommertid er bikinitid, og denne knallrosa herligheten er superhot HER7. Glem for guds skyld ikke å freshe neglene opp med kule sommerfarger fra OPI. Grønn HER, rosa HER, gul HER8. Ingen sommer uten litt cruising på et fresht penny board HER9. Snapbacken er selvfølgelig et must HER10. Dekorer uteplassen med superskjønne dekorballer HER11. Man kan ikke få nok sandaler HER12. Denne bikinien passer perfekt til de fargerike HER13. Til sommerkvelder på balkongen, vil denne lysslyngen gjøre kvelden magisk HER 14. Pink lips er et soleklart must HER15. Den hvite kjolen er alltid en sikker vinner mot solbrun hud HER 16. Sorte solbriller passert til alt HER

Sommer, sommer, sommer! Jeg ELSKER deg ♥

// Inneholder aff. links

Annonse