Annonse

SUMMER VIBES

Alooohaaaa ♥

Jeg har en liten pause fra foredragsholding og skravling her i Århus, og tenkte jeg skulle titte innom og si hei til de fine leserne mine. 

Har dere hatt en fin dag så langt? Noen som skal ut og grille noen pølser i ettermiddag? 

Vi var jo som sagt i parken i går, og der kunne ikke stemningen vært bedre. Solen varmet og gav en liten glød til kritthvite legger, duften av grillmat fikk minnene fra sommeren i fjor til å blusse opp, de grønne bladene på trærene bidro til nydelige omgivelser, og sekspakningen med iskalde Corona satt prikken over i-en. Tyve grader og full sommer så tidlig som i april er så sjukt innafor, og jeg føler virkelig med alle dere oppe i nord som fortsatt titter ut på et snødekket landskap mens vinden og uværet herjer som verst. Kom dere nedover til østlandet, sier jeg bare, så skal dere få en øl og en pølse. Hehe!

Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet i går, og her er en liten stemningsrapport fra hvor hinsides deilig vi har det på østlandet om dagen. Halleluuuuja!

Nå får jeg gå tilbake til mine danske venner, så da snakkes vi når jeg er på vei hjemover litt senere i dag. 

Nyt dagen så lenge <3 

LOVE YOU ALL

Annonse