Annonse

SUMMER VIBES

God ettermiddag, Lovelies ♥

Sommer, sommer, kom til meg… Vææær sååå sniiiill??? Jeg har mast om den sommeren altfor mange ganger nå, men sånn er det når man lengter så ubeskrivelig mye etter lyse dager, solnedgang, bare ben, solbriller, grønne blader, tørr asfalt, fuglekvitter, duften av nyklippet gress, park life, grilling, sangria, friske blomster, frukt, og late sommerkvelder med gode venner, kjærligheten og familien. Alt dette er lykke for meg, og det passer jo egentlig perfekt å komme inn på nettopp hva som gjør oss lykkelig, siden det tross alt er den internasjonale lykkdagen i dag. HURRA!

Siden dagen i dag har vært windy og mørkegrå, noe verken kameraet eller jeg er spesielt begeistret for, ble jeg rett og slett nødt til å gå tilbake i arkivet for å finne frem noe feelgood til dere, aka Throwback Thursday. I dag tar jeg dere med tilbake til sommermånedene i fjor, og håper disse detaljene får dere til å drømme dere bort fra grå omgivelser, om det så bare er for et bittelite øyeblikk… 

Åh ♥

SOM jeg gleder meg til sommeren 2014, og neste uke skal Dennis og jeg gå i gang med planleggingen av sommerens utflukter. I år blir det både utland- og norgesferie, så da satser vi på nydelig vær og deilige temperaturer hele sommeren igjennom. 

Hva blir dere lykkelig av da, skjønnheter? Og er det noen som er klar for sommer eller? Heheh!

KYSS & KLEM 

Annonse