SUMMER WANTIES

Mandag!

Det er liksom ikke mer å si om den dagen der, men for å holde motivasjonen oppe, så er det faktisk 17.mai på fredag, og det er jo virkelig noe å rope hurra for. Jeg tror faktisk at 17.mai er den aller beste dagen i året, og ingen ord kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ta på meg bunaden, hygge med de fantastiske venninnene mine og en real frokost, og danse på Solli Plass sammen med andre bunadskledde venner. Jippiiii!

Jeg har nå sjekket ut av herlige Rica Hotel Bergen, og sitter i resepsjonen mens jeg ser ut på regnet som høljer ned. Typisk Bergen! Nå kjenner jeg liksom at jeg har fått min dose med regn samt litt for lave temperaturer, og sitter derfor nå og drømmer meg bort i solskinn og de perfekte sommerklærene. Vi har jo fått føle litt av sommeren på kroppen allerede, men jeg gleder meg til det blir virkelig grønt, virkelig varmt, til jeg kan gå med shorts og slække kjoler og kombinere dem til råkule sneakers.

Her er altså de stylesene jeg drømmer om akkurat nå. Alt fra Urban, som er en butikk jeg digger over alt i hele verden, og som virkelig appellerer til meg og min stil. De neste produktene jeg skal klikke hjem, er altså:

1. Denne supersøte kjolen (her) 2. De råeste Vansene i hele verden (her) 3. Denne überkule denim shortsen (her) 4. Et knall rosa Penny Board (her) 5. Denne fargerike og freshe jakken som blir perfekt til platform Converse og en denimshorts (her) og 6. En slækk digg tank topp som denne (her

Freshe ting eller? Åh, sikle, sikle liksom… 

Nei, jeg får komme meg til flyplassen og videre til Oslo. Agendaen denne uken er stappfull, og i morgen blir en litt eksra spennende dag. Tattoo sa du? Hell yeah! Skrives i O-Town!

Klem i fleng