Annonse

SUNDAY

Happy Sunday ♥

Hva er det med denne dagen som alltid får klokken til å tikke litt ektra fort, hæ? Var ikke klokken nettopp ni? Det føles i hvert fall sånn, og i nitiden lot ikke Fokus meg sove lenger. Da skulle han ut, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å joine.

Iført en serdeles lite fresh kombinasjon beastående av en sliten leopardjoggis, teddyjakken og sånne litt finere boots med hæl, ramlet jeg ut av døren med håret til alle kanter, gårsdagens sminke utover hele trynet, og halvåpne øyne, og der stod den nyinnflyttede naboen og så rart på meg mens jeg ut av det blå ropte ut et «god morgen, dette var da fryktelig tidlig«.. Han har også fått seg hun, nemlig.. Så da stod vi der da.. I bakgården og bare, «eh, jaada.. Nei det var veldig tidlig, eh«.. Pinlig stillhet sa du? Jeg dør! Det er liksom begrenset hvor mye man kan snakke om hunder, siden det er den eneste fellesnevneren her, og når det i tillegg ser ut som at noen har spydd på deg antrekket du er iført, nei da blir alt bare kleint, haha.. Ikke det at jeg bryr meg så fryktelig mye, det er jo bare naboen, men sånn helt seriøst.. Det er ikke greit å gå med høye boots til en utvasket og gammel joggebukse med KNÆR (dere skjønner hva jeg mener, sant?), og det verste av alt er at jeg har hatt på meg det samme antrekket hver gang jeg har møtt på naboen og hunden hans tilfeldig i bakgården. HAHAHAH! 

FASHIONISTA sa du?? Hell yeah!

Jeg skulle jo selvfølgelig vist bilder av det uheldige antrekket, men i stedet blir det noen snaps fra frokosten.. 

Nå skal vi gå i gang med denne videoen som jeg har lovet dere i en uke nå. I dag skal jeg nemlig svare på spørsmålene deres, og Dennis skal stille dem for at det blir litt ekstra gøy, hurraaa! Denne publiseres litt senere, og når vi er ferdig med filmingen skal jeg møte jentene til en hyggelig søndagsbrunch.. Max kos!

Hva skal dere i dag? Noen hyggelige planer på agendaen?

LOVE LOVE 
 

Annonse