Annonse

SUNDAY

Bah, 

så var det søndag og dagen derpå, ergo er hjernekapasiteten lik null, haha. Jeg er faktisk kjempefin i formen da vi ikke tok helt fyr i går, men det er liksom noe med det at det er litt utfordrende å få ned en interessant tekst på papiret.. 

Kvelden i går var superhyggelig, og med 19 personer til bords ble stemningen helt fantastisk. Tijuana serverer i tillegg til superdigg mexikansk også de diggeste drikene ever, og når dette blir kombinert med mye latter og gode samtaler kan man bare si at kvelden har vært vellykket og superkoselig. Hurraaa for bursdag, liksom. Bursdager er LIVET! 

Jeg sitter i såffan jeg da.. Ikke uventet, eller hva? Det er liksom ikke en annen plass man heller vi tilbringe søndagen, og nå manner jeg meg opp til å gå bort på Bunnpris for å handle frokost. Jeg er så sulten at jeg kunne spist en hel hest, selvom jeg avsluttet kvelden i går med en svær Subway, haha. Den der ost og oregano suben, med så mye ost som er mulig å få plass til, kombinert med tomater og salt og pepper.. YUMMY!! Dødsmye ost i luftig sub? Halleluja.. Det er nattmaten sin det!!

Frankie Top Fra StyleConnection HER // Grapchic Paradise Sweat far StyleConnection HER // OPI neglelakk HER

Okei.. Så var det denne hjernekapasiteten da.. Jeg har ikke sjans til å skrive mer, og de siste setningene jeg har prøvd meg på har vært så uinteressant atte hjelp. Jeg gir meg her, så skravles vi heller senere, ait?

Fortell litt om kvelden i går da.. Hadde dere en fin lørdag?

LOVE YA’LL ♥ 

 

 

Annonse