Annonse

SUNDAY

God morgen ♥

Det er ikke for sent for god morgen, er det vel? Det er jo tross alt søndag.. Slaraffensøndag hvor ingenting annet enn sofachill står på planen mens livet går i slow motion.. Det er så deilig. 

Vi er akkurat ferdig med en sen og superyummy frokost, og nå har jeg uten å overdrive prøvd å få ned noe tekst på «papiret» i langt over en time. Det er noe med disse søndagene altså, hvor det føles så innmari vanskelig å skrive noe som helst, så da går vi heller rett over på et lite bildedryss fra denne avslappende og herlige morgenstunden. 

Men åh!!

Forresten.. Er det ikke fastelavn i dag? Eller fastelavEN som jeg trodde det het frem til i fjor? Det må jo hete fastelavEN for pokker, ikke fastelavn. Det høres bare så fullstendig feil ut, men det som ikke er feil med verken fastelavn eller fastelaven er de altfor yummy fastelavensbollene man skal trøkke i seg på denne dagen. Hveteboller med krem liksom.. Mmmm, kan man få i seg noe mer smakfullt enn det? Hell no, så nå jeg ut på jakt etter sånne boller som jeg håper det er mulig å få fatt i på et eller annet bakeri. Jeg MÅ bare ha sånne boller i dag! Jeg får jo vann i munnen bare av tanken.. 

Måtte dere få en fantastisk søndag så lenge, så skal jeg heller komme litt sterkere tilbake litt senere i dag. Hjernekapasiteten er på minussiden, haha!

Har dere hatt en fin helg, vakre venner?

SMASK ♥

Annonse