Annonse

SUNDAY BROWSING

Hei igjen, vakre venner ♥

Jeg har kommet meg til flyplassen, og sitter her og venter på å komme meg av sted til Oslo. Flyet er selvfølgelig forsinket, så nå prøver jeg å la pene bilder på weheartit ta fokuset bort fra den usannsynlige dårlige formen. Jeg kan ikke huske sist jeg var så dårlig som det her, og det ser ikke ut til at jeg skal komme meg med det første. Velfortjent når man selv velger å utsette kroppen for den slags ugang, men selvfølgelig verdt det. Hehehe!

Heldigvis venter fine jenter og verdens beste pizza på meg i Oslo, så da har jeg i hvert fall noe å glede meg skikkelig til. Den pizzaen der blir langt fra feil, og jeg tror jaggu jeg skal kjøpe meg en stor godtepose som jeg skal trøkke i trynet når jeg til slutt kravler opp i sofaen.

Åh ♥

Sånne bilder som dette gjør meg så glad, og det finnes faktisk ingen nettside som er mer inspirerende. Jeg kan sitte og bla meg gjennom hundrevis av sider uten å gå lei, og på dager som dette, er det skikkelig godt at man kan få litt inspirasjon som man igjen kan dele videre med herlige blogglesere. 

Men folkens? Var det noen av dere som var ute og danset i går?

LOVE LOVE  

Annonse