Annonse

SUNDAY CHALLENGE

//I samarbeid med Nordea

God søndag i stuggu, fine venner ♥

Jeg må innrømme at jeg enda enda ikke har begynt på dette klesvask-prosjektet mitt, men så er det jo søndag, ikke sant? En skikkelig slapp en sådan. Og det er faktisk lov å ikke gjøre noe som helst på dager som dette.

For å snakke om noe heeelt annet – nemlig en ganske så spenstig utfordring. Dennis og jeg har blitt utfordret av Nordea, til å joine i deres Baning Detox-eksperiment. Yup, dere hørte rett… Banking Detox, faktisk. Et eksperiment som går ut på å droppe alt av digitale banktjenester i en hel uke.

Min første tanke var at dette kom til å bli superlett, men så innså jeg raskt at det ikke ville bli lett i det hele tatt. Å ikke kunne benytte seg av bankkort er vanskelig. Og enda verre er det jo å ikke kunne bruke verken nettbank eller digitale banktjenester. Vi har blitt så bortskjemt, og vet å kutte ut banken som faktisk er det som holder oss i gang, forstår man fort hvor heldig man er. I tillegg handler det jo om økonomisk forståelse  og respekt for penger. Altfor mange kaster penger rundt seg som det skulle vært luft, men når man har et bestemt beløp å bruke, får man fort et annet forhold til hva ting faktisk koster. Man må tenke seg om når det kommer til hva man velger å kjøpe, man må prioritere riktig, og spare for å ha penger til en bestemt periode. Og spare, folkens… Det er søren meg viktig!

Anyways… Nok snakk, mer film! Vi har jo selvsagt filmet vår opplevelse, som skulle vise seg å bli en ganske så klein en sådan, haha.

Haha, jaddaaaa… Litt panting gjorde susen, og innholdet i posen ble ok+ på en klein søndag. Det hele ble jo bare kaos, og jeg kan garantere at de som stod i kø, ikke var like begeistret for at vi skulle betale med 1-kroninger, haha. Hurra for bankkort, sier jeg bare.

Hva gjør dere på i kveld, skjønne venner?


Annonse