Annonse

SUNDAY GIVE AWAY

Party people ♥

Jeg må bare stikke innom enda en gang, for å si at jeg er glad i dere, og for å gi bort to billetter til Findings Festivalen, som går av stabelen førskommende helg i hjettet av Oslo. Jeg glemte jo å inkludere denne festivalen i festivalsommer-innlegget mitt, for Findings er jo en selvfølge når man bor et steinkast unna. Jeg gleder meg max, og høydepunktet blir uten tvil Gabrielle. Jeg er FAN!!

Så.. Alltid stas med en liten give away, eller hva? Det passer fint på en grå og regntung søndag.. 

Åh!! Sjekk den stemningen i videoen under her da!!! Dette kan ikke bli annet enn helt forbanna RÅTT!!

For å bli med i trekningen må dere gjøre noe så enkelt som å følge @findingsfestival på Instagram, samt like StyleConnection på Facebook HER. Jeg setter også pris på et lite livstegn i kommentarfeltet her på bloggen. Juuuuhuuuuu!

Vinneren annonseres på Facebook, allerede på tirsdag.

Talk tomorrow, babes ♥

Annonse