SUNDAY OUTFIT

Hei igjen alle sammen, og tjoheiii som det går.

Jeg har nå forflyttet meg fra den stusselige og nakne cribben på Bislett og ut til mamsen og Jon på Stabekk. Det er jo morsdag, og derfor deilig middag, kaffe og kaker her ute, og jeg håper dere alle har husket å gi mammaene deres en ekstra god klem i dag. Aller helst noen blomster og kanskje et koselig kort. Disse mødrene altså… FOR noen nydelige skapninger ♥

Mammaen min er ikke helt frisk, og siden vi i dag hyller våre mødre, ønsker jeg å legge ut et ganske så dypt innlegg om verdens beste mamma, litt senere i kveld. Før den tid kan dere ta en titt på dagens søndags-outfit, og her har jeg på meg snapbacken jeg kjøpte på Urban i går. Love it!

Snapback fra Urban // denimshorts og t-shirt fra Zara // jakke fra Sweet // denimskjorte fra Vila // sweat vest fra H&M // Converse 

Nå skal jeg hive i meg kake og kaffe, så da får dere kose dere så lenge, så skrives vi litt senere. Da kommer jeg også til å kåre vinneren av make-over konkurransen med L’Oréal, og DET blir spennende. Joohooooo!

SMASK ♥