Annonse

SUNDAY PRETTINESS

Heia finingene mine ♥

På tide å komme seg opp av sengen, eller hva? Når sant skal sies har jeg allerede vært ute med Fokus, men sengen var så innbydende da vi kom tilbake, så her har jeg ligget de siste timene med en kopp kaffe og Tumblr. SOM jeg har kost meg.. For når jeg sitter sånn og leter etter vakre bilder som inspirerer meg, forvinner jeg inn i en egen og vakker verden hvor jeg drømmer meg fullstendig bort, og alt jeg kan fokusere på er hvor mye jeg gleder meg til å bringe inspirasjonen videre til dere..

Silke bilder gjør meg så glad.. Jeg tar meg faktisk selv i å glise fra øre til øre når jeg liksom finner de fineste av de fineste bildene som florerer ute på dette deilige internettet, og nå håper jeg at jeg kan bringe frem enda flere smil ved hjelp av dette innlegget..

Åh..

Prettiness overload deluxe ♥

Nå skal jeg prøve å få liv i gubben som ligger ved siden av meg, og prøve å få han med meg bort på butikken.. Han er ikke helt i vater etter kvelden i går, og hadde vi vært litt smart hadde vi jo selvfølgelig handlet inn til denne slække søndagen i går. Det irriterer meg faktisk, for selvom jeg var på butikken i går, tenkte jeg da jeg stod der at jeg bare kunne svippe bortom i morgen. Det skulle ikke føles som et ork i det hele tatt, men altså.. Sånne unødvendige utsettelser som det der fører sjelden noe godt med seg.. Typisk meg.. Så til de grader, haha!

Nyt søndagen så lenge, så sees vi senere i dag. Jeg tenker å sette rekord i antall mengde inntatte kalorier i dag, og det bør faktisk dokumenteres. Hahahahh! Lenge leve søøøndaaaag!

Klem i fleng ♥

Annonse