Annonse

SUNDAY PRETTINESS

Søndag, søndag.. Du slappe, slappe søndag!

Min kusine, onkel og jeg sitter som noen slakt her i såffan etter partyparty i går. Alle var ute for å svinge seg i svansen, og det får vi bøte for i dag. Det har tatt meg 5 timer å skrive dette innlegget, så dere skjønner hvordan ståa er, sant? Haha, dagen derpå blir jeg altså bare så forbanna ubrukelig, og det å skrive en tekst i et blogginnlegg er faktisk noe av det vanskeligste som finnes.. 

Men i går, dere.. Å holy shit! Det var jo altså duket for bergensernes julebord, og etter pinnekjøtt hos min venninne Elisabeth, dro vi alle sammen videre til byen for å danse oss ihjel. Vi endte opp på Ricks, på samme plassen vi endte opp på fjorårets julebord, og tror dere søren meg ikke at det samme deilige 80-tallsbandet stor på scenen for å skape galskap og superstemning? Jeg ler meg ihjel! Vi tok fullstendig av på dansegulvet, og den som ble the queen of the dancefloor var definitivt Thine, som er nybakt mamma og helt forbanna rå. De movesene der fortjener en diplom, og hele kvelden i går var rett og slett magisk. I går droppet jeg kameraet for å være 110% tilstede, men hadde jeg hatt det med, ville det nok sett dønn likt ut som i fjor. Hehe!

Søndagsmodus er forresten inspirasjonsmodus, og inspirasjonsmodus er weheartitmodus, bildemodus og collage-modus, og DA blir det godstemning og visuelt vakkert på bloggeeeen. Dere vet jo hvor sterke følelser jeg har for sånne kollasjer, og det håper jeg at dere også har. Haha! 


Nå må jeg manne meg opp til å komme meg opp på Lagunen for å kjøpe noen julegaver som MÅ overleveres i dag. Det er faktisk helt krise, for å gå på et kjøpesenter dagen derpå, på en SØNDAG, TRE dager før julaften er jo ikke riktig klokt. Heldigvis blir min kusine med meg, så da skal vi nok klare å komme oss greit igjennom handleturen som forhåpentligvis går lynraskt. Haha!

Hvordan har dere det i dag? Har dere en deilig søndag? 

I LOVE YOU ALL ♥

    

  

Annonse