Annonse

SUNDAY SNAPS

Jeg ler! HØYT!

Kvelden i går var helt FAB, og vi koste oss gløgg både på vorspiel her og på byen. Og så endte vi selvsagt opp på Burger King. Burger King er LIVET etter en night out, og både fries, en burger med trippel ost samt åtte chili cheese tops gikk ned på høykant – LOL!

Pokker altså.. I går skulle jeg faktisk tatt med meg kamera, men den gang ei. Jeg prøvde jo å holde dere relativt oppdatert på Snapchat, men det gikk også i glemmeboken frem til lysene på utestedet ble skrudd på. For jaddaaa.. Vi ble visst værende så lenge som overhode mulig, haha!

Vi knipset et par bilder da vi strollet rundt på Løkka i går formiddag, så da starter vi dagen med disse, oki? Og så kommer jeg tilbake litt senere med svar på ukens spørsmål samt gårsdagens og dagens colorstrology, og i tillegg litt annet moro! Denne bloggen her skal jo bare være en oase av gøy gjennom hele påsken – det er i hvert fall planen, haha!

Skinnjakke fra BLK DNM // Snapback fra StyleConnection HER // Faded Galaxy Sweat fra StyleConnection HER 

Brodern og jeg ligger forresten strak ut i hver sin del av såffan, og prøver å manne oss opp til å dra ut til mamsen og Jon. Vi skal på søndagslunsj med familien, skjønner dere.. Sånn som egentlig er superhyggelig men som kan virke noe utfordrende dagen derpå, haha. Vi skal nok komme oss over kneiken, og så skal dette her bli superduperkoselig. 

Nyt søndagen så lenge, så sees vi litt senere ♥

SMASK

Annonse