Annonse

SUNDAY STROLL

FOR en herlig søndag ♥

Vi har akkurat kommet inn igjen etter en herlig liten søndagstur med Fokus, og selvom været er overskyet var det godt å komme seg ut i frisk luft. Ihvertfall når man har noe slækt, chill og søndagsvennlig å ta på seg. Jeg elsker denne deilige fleece jakken fra Daniel Franck sin kolleksjon som jeg har snakket varmt om tidligere, og nå kan jeg glede alle mine lesere med hele 30% avslag i prisen på nettopp denne jakken, ved å ta i bruk denne rabattkoden: SClovesDF 

Tilbudet gjelder til onsdag, så da gjelder det å svinge seg rundt og klikke hjem verdens beste fleece jakke. Perfekt til dager som dette, eller i kombinasjon med vinterjakken på ekstra kalde dager. 

Nei guri land som vi har kost oss denne uken, og det var helt herlig å våkne opp frisk og rask i dag etter en rolig kveld i går. Film og smågodt stod på menyen, og nå skal vi tilbake til svigers for å hygge med en deilig søndagsmiddag før jeg drar tilbake til Oslo. Åååå… Jeg vil ikke dra!

I dag er jeg altså iført fleece jakke fra Daniel Franck (her), boyfriend jeans og denim skjorte fra Only, sneakers fra Adidas (her) og lue fra Daniel Franck (her).

Jeg ser også at flere av dere gjerne vil vite hva Dennis har på seg når jeg viser bilder av oss sammen, og her har han på seg verdens fresheste allværsjakke som passer ekstra godt i skibakken fra Daniel Franck (her). Denne har jeg også snakket varmt om tidligere, og jakken må jeg bare anbefale på det aller sterkeste. Han har også på seg sneakers fra Vans, lue fra Volcom og jeans fra Vailent. Cool dude, spør du meg… Hhehee. 

Nå blir det middag på oss, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk søndag så lenge. Skrives senere, vakre lesere, og følg med på Robinson i kveld da. Noen som gleder seg? Møkkaekspedisjon… Hahhahaha!

Love you all ♥

Annonse