Annonse

SUNNY FUNDAY!

Mornings ♥

Håper dere har sovet like godt som meg, og at dere føler dere uthvilt og klar for en ny dag. Vi var i seng før klokken elleve i går, etter en innholdsrirk og helt vanvittig koselig tirsdag. Nå har vi virkelig gjort alvor ut av dette å være med hverandre, ikke bare være med hverandre i samme rom, så i går inviterte Dennis meg med ut på date i det knallfine ettermiddagsværet. 

Vi møttes på Vapiano da han var ferdig på jobb, hvor vi koste oss med italiensk mat og noe godt i glasset. Deretter dro vi bort til Oslo Bowling for en runde med biliard og to runder med bowling, og la meg bare si det sånn at jeg sugde så sinnsykt i biliard, haha, jeg trodde seriøst ikke at jeg var sååå dårlig, men det var jeg altså. Lol!

Bowling, derimot.. Der hadde jeg litt mer flaks, for det er jo flaksen det går på.. Ikke skills, men en dobbel strike? Hallo?? Da har man lov til å juble litt, for når man klarer å få til noe som helst på bowlingbanen, da føler man seg jo som tidenes flinkeste person. Er det ikke rart? Når man får en strike, så føles det søren meg som man kan erobre hele verden. Denne følelsen varer riktignok ikke lenger enn til bowlingkulen går rett i rennen, haha!

What a day!

Date midt i uken med kjæresten? Og så når man gjør noe som er skikkelig morsomt og gøy? Så sinnsykt innafor! Dette skal vi gjøre oftere, definitivt! 

Nå skal jeg ta fatt på dagens agenda, så da skavles vi senere, og JAAA.. Sextalken er på vei og den publiseres før fredag. Tusen ganger sorry for at den ikke kom på forrige mandag som lovet, men da den ikke skrives på 2 minutter, har jeg rett og slett ikke funnet tid til å virkelig sette meg ned å skrive en dyp og god tekst. Den kommer snart, oki? Ikke hat meg! Haha. 

Måtte dere få en hinsides fin onsdag ♥

Annonse