SUNNY SATURDAY

Næmmeeen… Er det sol jeg ser? Er det virkelig sooool? 

Folkens? For første gang siden 12.januar, har jeg sett sol i Norge, og den følelsen av å virkelig kjenne våren på kroppen var både magisk og etterlengtet. Herreguuuud så deilig at solen varmer, så deilig å se den knallblå himmelen, merke den glade stemningen, og bare tusle rundt i solsteiken med en take away kaffe i hånden, og solbriller på nesen. Magisk lørdag…

Norge er så innmari vakkert når solen skinner, og i dag er det vår i Stavanger. Snøklokkene har hoppet opp fra jorden, og hvis ikke det er et realt vårtegn, så vet ikke jeg. Hvordan er det i resten av landet? Er det fortsatt vinter og nitrist, eller er det vårfølelse flere steder enn her? 

Åh… Den solen gjorde skikkelig godt, og jeg ble rett og slett fylt med ny energi. Såpass mye energi at jeg er i full gang med å vaske ned hele leiligheten til Dennis, for det er jo ingen hemmelighet at mannfolk er best på overflateryddingen, mens vi kvinnfolk liker å gå litt mer i dybden. Hehehe! Etterpå blir det alenekveld med film, sofa, smågodt og pølser, siden pølser er LIVET, og siden jeg skal kose meg max her i heimen i kveld. 

Nyt kvelden, darlings ♥

SMASK