Annonse

SUNNY SATURDAY

Neimen NÅ koser vi oss. Vi koser oss gløgg ihjel, og dagen har gått med til årets første utepils, strålende solskinn, kvalitetstid, skravling, mye latter, masse sladring, gode klemmer og store smil. 

Det er så vanvittig herlig å gjenta tapt tid med gode venninner, og denne dagen går inn på topplisten over fine dager i det nye året. Vi kom tilbake på hotellet for ikke lenge siden, og der ventet jaggu en flaske bobler på oss. Jeg elsker Clarion, og nå sitter vi og slurper i oss mens vi sitter rundt bordet og sminker oss. Vi er så fnisete og jentete at det er bittelitt ekkelt, men det er så innafor med noen klisjéer på sånne jenteturer som dette…

Etterpå blir det bursdagsfeiring og ville dancemoves. SOM vi gleder oss!

For de som lurer, så har jeg på meg skjørt fra H&M, SkyHigh Dunks fra Nike, veske fra Makestyle (her), kåpe fra Zara, denimskjorte fra Bershka, snapback fra Brixton, shades fra Oakley og min nye helt fantastiske kashmir-genser fra Kashmina.

Enkelte litt dyrere produkter med god kvalitet, setter til og med jeg pris på en sjelden gang, og i de minusgradene som har herjet i Trondheim i dag (tross solskinn), ja da var denne genseren virkelig god å ha. Du finner den HER, og jeg synes det er skikkelig gøy å kombinere en superklassisk genser med v-hals til andre ting enn det som er så «vanlig». 

Hva skal dere i kveld da? Noen av dere som bor i Trondheim, og som skal ut å leke rockstar i kveld? 

Klask, Smask & Dask fra oss ♥

Annonse