Annonse

SUNNY SUNNIES

Hallaisen fra solfylte Løkka!

FOR en deilig dag… I overkant windy, men på steder hvor man har vært litt skjermet for denne vinden, har det nesten vært for varmt til å gå med jakke. Herlig? Herlig! Det er så fantastisk at våren har gjort sitt inntog for fullt, og ingen ord kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å kunne stikke ut på morgenkvisten, KUN iført en digg sweat og sneakers. De varmeste ytterjakkene kan nå henges rett inn i boden, hvor de ikke skal få se dagens lys før til høsten, og DÈT er innmari fint.

Dette er også tiden for å koste støvet av solbrillene som har ligget bortgjemt i mørket, så da passet det jo perfekt at en av mine instagramfølgere spurte meg om jeg kunne vise frem alle solbrillene mine. Disse brillene og jeg har altså hatt en fotoshoot her i bakgården i dag, og her finnes et realt utvalg for en hvilken som helst anledning. 

Jeg har den siste tiden lagt mitt elsk på solbrillemerket QUAY, som finnes på bl.a Hassan & Den Dama, Fine Ting, Bolina, Designers på Steen & Strøm, og Gimle Parfymeri her i Oslo området. I tillegg får man også muligheten til å tilføye et par superkule QUAY i sunnies-samlingen ved å abonnere på ELLE HER. Juuhuuuu!

Oakley sine Frogskins er også dødsfete, og disse HER blir perfekt på beachen og i solveggen på afterski. Det blir også DENNE varianten fra SWEET SKTBS. Le Specs synes jeg også har noen kule briller, og et godt utvalg finner du HER. Ray Ban’s er også alltid en sikker vinner, og er du på jakt etter noen morsomme og lekne sunnies til fine priser, har Choies et ekstremt festlig utvalg HER. Jeg har flere briller herfra som dere ser over her, men dessverre har jeg visst ikke fått med meg alle. Jeg fant jo selvfølgelig fire par solbriller da jeg var ferdig å leke fotograf, så det var jo typisk. Heheh!

Solbriller kan virkelig bidra til å løfte et hvilket som helst antrekk.. Litt sånn på samme måte som farger på leppene og en fresh neglelakk, så jeg er skikkelig glad for at vi går mot tider hvor solbriller er et must. Forhåpentligvis HVER ENESTE DAG. Hahahaha! Jaja… Lov å håpe, eller hva? 

Nå sitter vi her på kjøkkenet og venter på deilig indisk som snart blir levert på døren, og i kveld kommer jentene på nok en vaffelaften. Asså… Når det tross alt er det den store vaffeldagen, så MÅ man faktisk spise vafler. Punktum!

Blir det noen vafler på dere også i dag? 

KJÆRLIGHET ♥ 

Annonse