Annonse

SUNSET IN SAN DIEGO

Folkens ♥

SE på det her. Aner dere hvor sinnsykt deilig det er å sitte på balkongen, nyte et glass hvitvin og samtidig bli blown away av en såpass praktfull solnedgang som dette? San Diego tar pusten fra meg!

Vi har det så forbanna fint, og gårsdagen gikk med til oppdagelsesferd i Sea World, litt shopping, denne utsikten og selvfølgelig en liten tur ut på byen. Det er så himla fint her! Det er så laidback og deilig, og jeg må faktisk en eller annen gang i fremtiden, kjøpe meg et shappy lite beach house med veranda, hvor jeg kan sitte hver kveld og se utover havet. Der skal jeg sitte og kose meg i armene til min kjære, og bare tanken på det får meg til å savne Dennis enda mer. Gleder meg så sinnsykt til å se han om litt over en uke, men før den tid skal Stine og jeg nyte resten av ferien til det fulle. 


I dag tar vi farvel med nydelige San Diego, og kjører videre til LA med et lite stopp i Laguna Beach. Forrige gang jeg var her fikk vi dessverre ikke muligheten til å stikke innom, så jeg gleder meg max til å oppleve litt av det Laguna Beach har å by på. 

Hvordan var lørdagen deres? Noen som var ute og rocket på dansefoten? 

Skrives veldig snart igjen, skjønninger, og senere kan dere vente dere både en liten smakebit av noe av det jeg har shoppet, samt et etterlengtet outfit-innlegg. Heheh!

Klem i fleng ♥

Annonse