Annonse

SUPERDIGG SNACKS

Good morning, lovelies ♥

YES! Jeg er oppe og nikker, og klarte å få meg opp av sengen rundt klokken 06.30. Den mest effektive vekkerklokken er en viten om gatevask, og at alle biler som ikke er fjernet innen klokken klokken 07.00 blir tauet bort. HE HE! Det er alarmen sin det, og i løpet av tiden jeg har sittet her ved kjøkkenbordet, har jeg sett flere naboer løpe som gærne for å flytte bilene sine. Gøy!

På denne fine onsdagsmorgenen, tenkte jeg å dele et enkelt og superdigg snacks-tips med dere. Neida, det er ikke noe banebrytende greier, men likevel så godt at det fortjener et lite innlegg her på bloggen. Hvem liker vel ikke guacamole og salsa? Og hvem skulle tro at disse to herlighetene gjør seg utmerket i kombinasjon med knekkebrødsticks?

Dette er den perfekte snacksen, et perfekt mellommåltid, eller perfekt som kveldskos. Knekkebrødsticksene (om jeg kan kalle dem det) med urter, fant jeg i en boks på Coop Extra, og disse smaker skikkelig godt! Mmmm…

IMG_4736

SALSA

2 tomater  1/2 rødløk • 1/2 fedd hvitløk  litt salt og pepper  1/3 chili 

Hakk opp tomater, løk og chili i så små terninger som mulig. Bruk hvitløkspresse til hvitløksfedd, og bland alt sammen. Smak til med litt salt og pepper. Denne mengden gir en liten skål.

GUACAMOLE

2 avokado  1 fedd hvitløk  1/2 rødløk  1/2 chili  saften av 1/2 lime  pepper  1/2 tomat

Mos avokado i en skål. Stavmikser kan brukes, men da blir konsistensen fort litt for slapp. Hakk opp rødløk, chili og tomat i små terninger, og bland dette sammen med avokadoen. Smak til med pepper og saften av lime.

IMG_4728

IMG_4743

IMG_4741

IMG_4744

Nå skal jeg snart bort i lokalet for å sjekke ut hvordan taket ser ut. Jeg har hatt byggefolk innom denne uken, og jeg er så spent på å se hvordan det nå ser ut. Etter en liten inspeksjon suser vi opp i studio, for å spille inn talkshow. I morgen er vi back on track, og da har vi til og med en gjest i studio. Vi har fått med oss en superkul PH-deltager, så dette blir show.

Hva står på planen i dag, skjønne venner?

Klem i fleng ♥

Annonse