Annonse

EN SUPERFIN GAVE TIL EN SOM HAR ALT

//Annonse

God ettermiddag i julestuen ♥ 1. søndag i advent, og greier… Har dere tent det første lyset enda? Vi har ikke kommet så langt, for jeg kom akkurat inn døren etter en koselig bursdagsfeiring hos min kjære Stine. Hun fyller år i dag, og det måtte selvfølgelig feires!

Før jeg kliner til med adventskalender har jeg lyst til å komme med et fint julegavetips. I år ønsker jeg å ha et litt annet fokus enn tidligere, og heller tipse om gaver som betyr litt mer, enn en eller annen ting som blir stuet bort i en krok. Vi kjøper – og kaster – altfor mye, og jeg blir bare mer og mer bevisst når det gjelder innkjøp og shopping. Nå er det ikke mye reklamelenker ute og går på denne bloggen, men fremover kommer jeg ikke til å legge ut egne innlegg med tips til en haug av unødvendig stasj dere kan kjøpe til jul. Vi er helt nødt til å få et annet fokus i dette bruk-og-kast-samfunnet, og i stedet for ting, velger jeg i år opplevelser, eller gaver som kan spises, drikkes eller nytes. Derfor ble jeg så glad da KK lurte på om jeg ville dele et kanonfint julegavetips med dere, nemlig et gavekort på Norges mest populære blader…

Dette er en herlig julegave til mor, bestemor, far eller søster – eller en venninne, for den saks skyld… Eller kanskje bestefar eller bror? Her handler det rett og slett om å gi en gave som gjør det å hente post hundre ganger triveligere – en gave som kan glede en du er glad i gjennom et helt år. Hvem synes vel ikke det er trivelig å sette seg ned i godstolen med sitt favorittmagasin? Og kanskje med noe godt i glasset?

HER kan du kan velge abonnementer til en verdi av 199 kr og 399 kr, og du vil få tilsendt gavekortet i posten sammen med en konvolutt, slik at du enkelt kan pakke gavekortet inn og legge det under treet, eller sende det til den heldige mottakeren. Den som da til jul mottar gaven vil kunne gå inn på mineblader.no og løse inn sitt gavekort, og selv velge hvilket blad hun eller han ønsker abonnement på. Her er det viktig å nevne at gaveabonnementet stoppes automatisk når alle bladene er mottatt.

Dette er en julegave som varer og vil glede lenge, og jeg synes det er så hyggelig å kunne gi noe som varer litt ekstra lenge – og til og med etter julen er over!

Nå blir det nok en julemiddag her i heimen, og på menyen i dag står de nydelige vegisterkakene, rosenkål, hjemmelaget peppersaus med vegansk fløte, og min latterlig gode kålrabistappe – oppskrift kommer i morgen ♥

Stor klem til dere

Annonse