Annonse

SURFERS PARADISE

En riktig god søndagskveld, vakre venner ♥

Her kommer en sen oppdatering fra balkongen på hotellet, som vi sjekket inn på for ikke lenge siden. Planen var å ta de første fire nettene på campen og de tre siste på hotell, men siden wifien på campen var noe ustabil, ble vi nødt til å sjekke inn allerede nå. Selvom jeg er på en slags ferie er jeg avhengig av å kombinere turen med jobb, og min jobb består i en veldig stor grad av wifi-baserte oppgaver. Så allerede nå kan vi kose oss med morgenkåper og hotelltøfler, og det føles i grunn ganske så alright!

Gratulerer med kvinnedagen, forresten. Dere kvinner, ass! Vakreste skapningene på jord ♥ Håper dere har hatt en helt vidunderlig dag, og at dere har blitt litt ekstra satt pris på.

Jeg feiret i våtdrakt på et surfebrett, og tror dere jaggu ikke at jeg klarte å komme meg opp på brettet allerede på andre bølgen? Det hadde jeg faktisk ikke trodd, for alt jeg har hørt omkring det at surfing er svært fysisk krevende kunne ikke vært mer riktig. Og vi vet jo alle hvordan det står til med den fysiske formen min, LOL! Allerede fem minutter ut i oppvarmingen som bestod av lett jogg og hopp og sprett, var jeg så anpusten at jeg trodde jeg skulle svime av, men jeg la inn alt jeg hadde av vilje, og når du kombinerer dette med noe som er så gøy at du bare vil rope hurra, får man det til å funke. 

Jeg er virkelig et soleklart bevis på at hvem som helst kan prøve seg på surfing, for jeg har verken god fysikk, og er heller ikke en god svømmer. Jeg trives på ingen måte i vann, jeg svømmer som et barn med oppblåsbare armringer, og er livredd for å få vann i nesen. Likevel var dette noe jeg fikk skikkelig sansen for, og det gjorde Dennis også. Herlighet så gøy at vi har funnet en form for fysisk aktivitet som vi begge digger, og i slutten av uken satser vi på at vi har blitt modig nok til å gå litt lenger ut og gå løs på litt større bølger. Det rushet du får når du «catcher en wave» er helt ubeskrivelig.. Det må bare oppleves! Hører dere? Det MÅÅÅ bare oppleves, capiche?? Lapoint stiller i tillegg med de beste instruktørene ever, som motiverer og i tillegg lærer deg opp grundig steg for steg. Dette er helt rått!!

Da vi begge var aktive i vannet ble kameraet liggende i vesken, men jeg skal prøve å få tatt noen bilder i morgen. Foreløpig får dere kose dere med et par-tre stemningsbilder fra denne supre søndagen, som for det meste har handlet om god mat, god drikke, og en god dose fysisk aktivitet. 

Vi nyter virkelig livet i varmen. ENDELIG solfylte dager og en gradestokk som viser over 25 varme.. Dette har jeg som dere vet lengtet etter!

Nå kryper vi til køys.. Vi er helt utslitt og mørbanket etter dagens surfeøkt begge to, så nå skal det bli godt å krype inntil hverandre under dynen.. Og sånn helt på tampen.. Dagens bursdagsfarge, juuhuuuuu ♥ 

Annonse