Annonse

SURF’S UP

Hey babes ♥

My god! Nå er jeg i hvert fall helt mørbanket.. Så støl som dette har jeg ikke vært siden aldri, og hvordan jeg skal klare å begi meg ut i flere bølger i morgen aner jeg ikke, haha. Det skal nok gå, for herlighet så gøy det er.. Og da er det lettere å pushe seg litt ekstra. 

I dag har vi prøvd å fange øyeblikket med kamera, men det er jaggu ikke så enkelt når alt er i bevegelse. Dessuten måtte vi så langt ut for å surfe på de litt større bølgene med litt futt i, men da var det jo umulig å få et eneste brukbart bilde. Jeg håper likevel at dem dere finner under her kan gi en liten god-feeling av hvordan vi har hatt det i dag, og vi gleder oss allerede til morgendagens surf. Herlighet for et opplegg! Lapoint, you rock my world!

Nå skal vi hoppe i dusjen og gjøre oss klare til date night med god middag og frisk vin. Dette må virkelig være den beste mandagen på lenge ♥

Nyt kvelden, skjønninger. Husk at jeg setter enormt stor pris på dere, og at jeg er kjempeglad i dere alle sammen! Det finnes ingen bedre blogglesere enn dere, aldri glem det, oki? 

Og gratulerer til dagens burdagsbarn. Hva deres bursdagsfarge sier om dere ser dere under her..


Annonse